mandag, juni 28, 2010

Et hjemmelaget "takk" i seneste laget...

Vi har ventet og ventet og ventet og ventet og klaget og sytt.. Fame-fotografene har virkelig ikke imponert i noe ledd, men endelig har de fått det til! Både bilder og takkekort er nå levert og resultatet ble heldigvis bra. Ikke meningen å være klagete, men det har jammen vært mye surr (dårlige bilder, dårlig fremvisning, dårlig informasjon og dårlig kundebehandling -det var dagens negative). Heldigvis hadde de et fint "motiv" (Linus altså..) og da er det vel ikke så vanskelig... :) Er litt overrasket over at de ikke hadde noen takkekort som passet til hverken dåp/navnefest eller baby, så løsningen ble å velge noen helt hvite kort og dekorere dem selv.

Prisen derimor var det INGENTING å si på;  kr 26,- pr kort med 14x14 bilde. Syntes det var kjempebillig med tanke på at et 14x18 bilde koster 500,- Så da kan jeg vel konkludere med at vi alt i alt er fornøyd :)

Her er gullgutten på den store dagen!

Når jeg først er i det, kan jeg jo vise dere litt flere bilder fra navnefesten som var den 21.mars:


Det var en kjempekoselig dag og humanetisk navnefest er et veldig godt alternativ til dåp for de som gjerne vil markere dagen, men ikke ønsker en kristen/religiøs dåp!

Ingen kommentarer: