fredag, mars 26, 2010

Oppusset bord


Siste oppussingsprosjekt i heimen er dette spisebordet som jeg fant på finn.no -til svenskens store fortvilelse.. Jeg var kjempeklar for å kaste ut det gamle, men han var ikke særlig interessert i å bytte det ut i et enda eldre ett. Men jeg trumfet gjennom kjøpet og smilte hele veien til Landås og hjem igjen. MEN, da vi satt det sammen på kjøkkenet, ble smilet ørlite grann mindre.. jeg så til min store fortvilelse at det er alt for lite for vårt kjøkken - som plutselig ble gigantisk! Uffda, svensken fikk rett.. Ville jo nødig innrømme det, men dette kunne vi altså ikke beholde. Som et siste forsøk insistrerte jeg på å (i det minste) få male det hvitt. Det var selvsagt for å overbevise om at vi kunne kjøpe et lignende bord om vi fant et litt større ett.. Håper det funket, jeg er ihvertfall stadig ut på finn og leter!


Så stort skulle det altså vært (dette er med begge ileggsplatene i) og det kunne gjerne hatt litt tykkere ben også, men ikke si til svensken at jeg har sagt noe som kan være det minste negativt om dette bordet!

2 kommentarer:

M by M sa...

Hei! Så koselig at du vil følge bloggen min! Masse morsomme prosjekter her hos deg, så jeg titter innom igjen! Vil du legge ut oppskrifter på de dyrene du hekler?
Klem

Solfrid sa...

Hei. Eg viste ikkje at du hadde blogg, fann den tilfeldigvis innpå her en plass:) Så denne bloggen må eg følge:) Hilsen Solfrid