onsdag, april 28, 2010

Dingler på en sky

For en stund siden så jeg en skyhylle i en svensk nettbutikk (husker ikke hvilken) som jeg fikk veldig lyst på (til Linus altså).. Da vil holdt på å sette opp panelplater på barnerommet og svensken var i gang med stikksagen, lagde han noen fine buer som jeg så at med litt ekstra innsats fort kunne bli en slik sky- dermed var neste prosjekt i gang..

Jeg tegnet, han sagde/pusset/sparklet og så malte jeg tre strøk med hvit maling, så -taaada- hadde Linus fått skyen sin. Ble ganske så fornøyd jeg.. Og fuglene fikk dingleplassen sin også, selv om det ikke har kommet flere enn to til samlingen enda :) Linusrommet begynner å bli ferdig innredet, venter bare på litt møbler vi har bestilt fra sebraMitt Rom (min favorittbutikk for tiden) som visstnok kommer i juni. Men litt bilder skal jeg nok klare å legge ut før den tid.. Blir bare så irritert over at kameraet er like dårlig som fotografen (trenger sårt både et fotokurs og et nytt kamera), så får liksom ikke tatt så fine bilder som jeg vil..

1 kommentar:

Vibeke sa...

For en koselig sky! Og digget det hvite bordet i forrige innlegg. Mye flott inspirasjon i bloggen din, så tror jammen jeg må legge deg til i listen min :)

Og veldig hyggelig at du vil være med på min give-away :)