fredag, februar 05, 2010

Nye gamle ting

Siden de fleste overflater i hjemmet allerede er malt, har jeg begynt å pusse opp ting og møbler i stedet. Det er ikke alt som er gammelt skrot og jeg blir så glad når jeg finner noe jeg kan pusle litt med :) Ekstra gøy er det selvfølgelig når resultatet blir bra og vi faktisk kan bruke det til noe! Her kommer noen eksempler:

 
Oldemor sitt gamle speil har fått et strøk med sølvmaling 

Da vi flyttet inn stod dette 80-talls skapet i furu i gangen i 3. etg. Det var for stort til å bæres ned trappen og måtte i såfall demonteres. Løsningen ble å heller male det svart og bytte ut knottene, så kan det brukes litt til :)
(som dere ser mangler vi litt lister her og der...)

En gammel furukommode har fått noen malingsstrøk, nye ben og knotter 
og tjenestegjør nå på rommet til Linus

Dette er en liten krakk som jeg lagde i sløyden på ungdomsskolen. 
Nå har jeg malt den lysegrønn og gitt den til kosebamsene til Linus

Dette gamle teak-nattbordet kjøpte jeg på et loppemarked for en femtilapp. 
Nå er den ny og fresh og perfekt til å oppbevare småting i entreen :)

Holder på med et par ting til som det kommer bilder av etterhvert som jeg blir ferdig. Nå skal jeg lage meg en god kopp te og nyte resten av dagen. Elsker at det fortsatt er MASSE snø i Bergen. Håper det varer leeenge!

Ønsker alle en god helg!

1 kommentar:

Edel Ruth Møller sa...

Fantastisk flott side Kristin. Jeg blir stolt som en gammel hønemor av å ha en så flink og kreativ datter som kan lage så mye kjekt. Inkludert Linus Emil, men der har vel Jimmy hjulpet deg godt på vei? Klem fra mamsen, mormor og svigermor!!