fredag, januar 07, 2011

Ekte Mann

Jeg elsker å gi bort gaver og spesielt den fölelsen det gir når man har funnet den perfekte gave som man nesten ikke klarer å vente med å gi bort. Slik var det med svenskens julegave i år og forventningen var stor da han endelig skulle pakke den opp. Sjansen var jo tilstede for at dette ikke var drömmegaven hans, men Snella og Petronella skuffet heldigvis ikke:

Esken inneholdt to mansjettknapper; en med teksten ekte og en med mann. Syntes det passet fint til bryllupet og litt humor er vel på sin plass også på en slik dag. Alt for höytidelig kan det jo ikke bli..


 Det beste av alt er at selve knappen med tekst på kan byttes ut, så her er det bare å velge å vrake i artige ordkombinasjoner. Har man egne ideer kan man også få spesiallaget knapper med egen tekst. 
I'm loving it! 

6 kommentarer:

Hildemor sa...

Kanonfine mansjettknapper, tipper han ble superglad for dem:-).
God helg
Hilde

KROnPRINSESSENE sa...

Ja, de er jo så stilige :)
Kul gave.
God helg ønskes deg og dine.
May Helen

Bråkmakergata sa...

For en genial gave! De var kjempestilige :)

Anonym sa...

jammen var det fine mansjett knapper!!! Tusen takk for hyggelig komentar - skal komme tilbake for å titte litt til - ryddinga og vaskinga i dag ble det ikke så mye av - eller jeg fikk gjordt litt, men fikk minimum mannen med meg til Ikea og tilbake har vi med skap til å ha rundt vaske og tørketrommelen - kanskje det kan bli ordning og reda i allefall på vaskerommet i helga;-) Og all pynten på juletreet er nede - og så har jeg vasket sengetøy da, så LITT ble gjordt...men nå må jeg fly og hente vesla

Dittemor sa...

God gaveidé!! Kjempefine!

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Digger mansjettknappene og knappene fra snella og petronella. Tror jeg må kjøpe disse i bursdagspresang til mannen. :)