fredag, januar 28, 2011

Det nærmer seg... med stormskritt


Tenk at det nå er under en måned igjen til bryllupet! Tror ikke det har gått helt opp for meg enda.. Men det meste begynner heldigvis å bli klart og selv om det sikkert er hemmelig, så viser jeg deg klærene Linus skal ha på seg (du lover vel å ikke si det til noen?)


At det blir turkise detaljer kommer nok ikke som en overraskelse på dere som kjenner meg ihverfall :)
Jeg har letet høyt og lavt etter turkis slips eller sløyfe til små gutter og igjen var det ebay som ble løsningen. Er veldig fornøyd, jeg (som vanlig..) !


Frem til den store dagen bruker jeg finstasen hans som pynt på soverommet.Han kommer nok til å bli verdens skjønneste i dressen og lakkskoene sine. 
Gu, så jeg gleder meg :)

6 kommentarer:

Vibeke sa...

Fantastiske bilder! SÅnne blir jeg glad av :) Og turkise detaljer kan jeg like!! Lykke til på den store dagen når den kommer :) Og tusen takk for en fantastisk hyggelig kommentar på bloggen min! den var så hyggelig at jeg måtte løpe rett inn på kjøkkenet til Peter og fortelle om den :)God helg!

KROnPRINSESSENE sa...

Å så nydelig...
Så kjekt at du fant det du ville ha. Kan tror han blir en lite sjarmør ;)
Kos deg med forberedelsene... det blir en FANTASTISK dag skal du se :)
Klem

Dittemor sa...

Å, så søtt!!! Han blir nok den sjarmøren i den dressen. Den turkise sløyfen gjorde susen!

re:signert sa...

Så fantastiske bordbeskyttere. Orginalt. I hjerte og greier, hurra! Takk for komenstar. Mvh signe

KATRINES INTERIØR sa...

Så koselig at du tittet innom bloggen min :) Må bare få ønske deg lykke lykke til med det nært forestående bryllupet - på Svalbard! :) Vi giftet oss 28.mars 2009, så jeg kjenner godt til den følelsen :) Nydelig dress til lillegutt, artig med turkise detaljer! Ha en kjempefin dag!

fryd&forandring sa...

Så stiiilig, tipper poden kommer til å stjele showet med den finstasen! Så gøy med bryllup, kos deg med de siste forberedelene! God helg.