lørdag, januar 08, 2011

Bordpynt..?

Ser med stor forskrekkelse at de aller fleste av dere der ute i blogglandia gledet dere til å få pakket bort julepynten! Hadde det vært opp til meg kunne jeg gjerne beholdt den helt til påske :) Men på torsdag forsvant den altså og nå syntes jeg det ser så tomt ut her.. Føles liksom som om noe mangler.


Men alt skal heldigvis ikke pakkes ned, noe skal nemlig brukes som bordpynt i bryllupet, 
men hva og hvor mye??

Har prøvepyntet på stuebordet for å få et inntrykk av hvordan det kommer til å se ut. Istapp-lysene fra Løiten Lys skal ihvertfall brukes og den sølvfargete løperen skal vi ha. Hadde tenkt å bruke de telysestakene med snøkrystaller på også, men da må jeg få tak i flere, for jeg har bare 10 stk. 
Planen var å bruke de hvite snøkrystallene, men jeg har alt for få, så jeg tror heller at det får bli mange små sølvfargete snøkrystaller (disse var også med i invitasjonen).  
Ellers så har hotellet 5-armete sølvlysestaker som vi tenkte å bruke. Av blomster blir det to borddekorasjoner og brudebuketten med hvite roser og glassperler. 

Hva tror du, er dette passelig med pynt eller for mye/lite?

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarer jeg har fått i det siste! 
Det varmer et minimenina-hjerte :) Setter veldig stor pris på at dere titter innom meg og legger igjen hyggelige spor etter dere! 
Om noen har andre tips til bordpyntingen, setter jeg stor pris på det også.. 

Håper dere får en toppers helg!

3 kommentarer:

Dittemor sa...

Jeg synes det høres kjempefint ut!! Du har kanskje sagt det i et annet innlegg, men det kommer jo litt an på hvor mange gjester det er...da tenker jeg spesielt på antall blomster.

Minimenina sa...

Vi blir 32 gjester til middag og skal ha T-bord, så på den lengste armen blir de to blomsterdekorasjoner og på "vårt" bord ligger brudebuketten :)

Dittemor sa...

Det høres flott ut syns jeg!! :) Lykke til! Skjønner nå hvorfor amerikanerne er så veldig på "renewal of the vows"...hadde vært gøy å pynta til bryllup igjen!