søndag, februar 15, 2009

Nytt kjøkken

Etter et halvt år med oppussing begynner vi å se en ende på det nå. Det største prosjektet var vel kjøkkenet og det var også noe av det første vi gjorde. Slik så det ut FØR:


Veggene har vi malt hvite, og kjøkkenet er byttet ut med et høyglanset hvitt (ABSTRAKT) fra IKEA. De grå mosaikkflisene har vi beholdt. Vi fjernet skaprekken som fungerte som romdeler mellom kjøkkenet og spiseplassen og fikk mye bedre plass! Angrer ikke på det.. Byttet også ut gulvflisene til en lysere variant med mindre mønster.


Var egentlig overraskende enkelt å sette inn nytt kjøkken selv. Vi slet litt med å få underskapene i vater, men etter mye om og men fikk vi det til.. Nå er vi ihvertfall godt fornøyd med det nye kjøkkenet vårt og setter spesielt stor pris på vann- og isbitdispenseren i kjøleskapet :) Eneste som mangler er en ny oppvaskemaskin, den gamle uten front er ikke akkurat vakker.


For å få litt spisestue-feeling ved kjøkkenbordet har vi tapetsert den ene endeveggen med tapetet ornament. Lampen er Norm 69 som jeg egenhendig har satt sammen (stolt!)!


Slik ser det ut:Mer bilder kommer etterhvert.. Nå skal jeg gå å male trappen opp til 3. etg.


Ha en finfin søndag!Ingen kommentarer: