søndag, januar 18, 2009

Nytt år - nye muligheter

Jippi! Jippi! Jippi!
Jeg har endelig fått bloggen min tilbake på norsk, mistenker meg selv for å ha trykket på noen kinesiske tegn jeg ikke helt forstod da vi var i Kina og siden har alt vært uforståelig for meg og andre som ikke kan kinesisk.. Men turen er for lengst over (for snart ett år siden, faktisk...) og jeg kan avslutte historien raskt med at vi dro videre til Malaysia (helt kånge!) og Singapore (var også kjekt). Der møtte vi igjen Joonas og Eirik som studerte der nede. Hadde en surrealistisk overnatting på et "horehotell" (pay by the hour) med dusj i rommet og speil på alle kanter.. Festlig var det. På flyplassen i Singapore fant vi igjen leatherman'en som da hadde vært forsvunnet lenge. Den lå tydeligvis i et hulrom i stoffet på en veske og securitasene var skeptisk til oss da, skal jeg si.. Den siste uken i Bangkok levde vi mer eller mindre på luft og kjærlighet siden vi ikke hadde noen jobb å komme hjem til og skjønte at her måtte det spares. En flott avslutning på turen ble det da gitaren Jimmy hadde drasset med seg gjennom hele Thailand ble stjålet på vei til flyplassen. Endte selvsagt med grining heeeeele veien hjem. :)

Mot alle odds hadde vi altså bestemt oss for å flytte til Bergen (byen jeg ALDRI mer skulle bo i) og etter et lite stopp hos svigers i Sverige satt vi oss i en overlastet diesel-Doris (Jimmy sin røde Seat- også kjent som røda blixten) og kjørte den lange glatte veien over fjellet til byen mellom de 7 fjell.

Her har vi nå vært i snart ett år. På den tiden har vi etablert oss (!!!) og kjøpt rekkehus på Nesttun (fortsatt sjokkert over det selv!). Det var ikke akkurat et nyoppusset designhjem dette her, så vi har hatt litt å holde på med og skal nok ikke kjede oss på en stund enda, hva oppussing angår. Bilder og mer info kommer...

Jobb har vi også fått oss, Jimmy er kokk på Holmedals Kantine Service og jeg resepsjonssjef på Det Hanseatiske Hotell http://dethanseatiskehotell.no/ Et pittelite hotell med 16 flotte rom midt på Bryggen i Bergen, bare å ta seg en tur innom for alle som har mulighet til det! Om noen trenger overnatting eller vil ha en konferanse i spektakulære omgivelser er det bare å ta kontakt.

Vel, nok for denne gang. Snart skal jeg komme med litt oppussingsinfo og bilder :)

Have it!

Ingen kommentarer: