mandag, juni 05, 2006

Så var helgen over..

Helgen begynte brått med Spitsbergen Travel-fest på fredagen. Rett etter jobb begynte festlighetene på Funken (Spitsbergen Hotel), der det var underholdning av ymse slag, bl.a. stand up med Christer Torjussen. Programmet for kvelden var hemmelig, og etter et par timer med latter, øl og baggiser ble vi hentet med buss og kjørt ned på kaia der Langøysund ligger. At de våget å ta hele den crazy'e gjengen der med på båttur var egentlig litt imponerende! Ombord var d mere mat, fri bar, flott natur og fantastisk underholdning:) Vi gikk innover mot Tempelfjorden, og noen påstod til og med at de så isbjørn på veien (tror d var gjennom fyllabrillene den kom til syne...). Etter ca. 3 timer på fjorden var vi tilbake i Longyearbyen, noen mer edru enn andre:p Da var det puben neste og deretter Huset. Ble en vellykket helaften og jeg tror alle storkoste seg!

På lørdag spiste jeg frokost på Kroa med Kristine og Kristine (veldig oppfinnsom med navn her oppe.... Senere kom tredje Kristine og..). Det var superfint vær og solen varmet (nesten)! Etter det ble det en rolig kveld for min del med "gutta på tur" på web-tv. Svessa kom oppom en tur på kvelden og klokken tolv (ja, midt på natten!) fant vi ut at vi skulle låne båten til Steinar og dra på tur. Er like lyst om natten som om dagen, så det spiller jo forsåvidt ingen trille. Det så rolig ut utpå fjorden, og turen utover mot Diabas gikk greit, men når vi skulle snu og kjøre tilbake ble d litt verre. I motvind og bortimot 2 meter høye bølger gikk d ikkje akkurat fort, nei.. Svessa begynte å bli en smule utålmodig og lei, men d var likevel overraskende lite bæs fra han! Vi kom oss no trygt og like hel tilbake og d var deilig med en liten tur i solskinnet:)

I dag har det vært heller slappt her.. Har ikkje gjort så mye egentlig. Kristine har vært her på grøtbesøk (e kun toro-poser eg klarer å diske frem med på kjøkkenet..), og etter det var vi nede hos henne og så på tv. Jeg sovnet som vanlig når jeg ser på tv og måtte gå hjem.. Neste uke skal jeg hjem til Bergen i begravelse, så må nok en tur på jobb i morgen, selv om d er rød dag.. Det betyr vel at d er leggetid for meg nå, egentlig.. Good night:)

Ingen kommentarer: