torsdag, mars 31, 2011

Hobbyrom


Eeeeendelig!! 
Hobbyrommet er ryddet, en etterlengtet billyhylle er kommet inn for å hjelpe den overbelastede navnekameraten sin og skrivebordet har fått en ny og større bordplate. 
Nå kan jeg jo faktisk sitte ved bordet når jeg skal sy! Oh joy :)
Så da gjenstår det bare å se om dette hjelper på kreativiteten..hihi...

I dag fikk vi en pakke i posten og innholdet i den skal dere få se neste gang.

Tuddelidu!


torsdag, mars 24, 2011

Filtkuler i lange baner og award


Filtkuledilla vil ingen ende ta her i huset.
Nå har jeg visst begynt å bygge tårn av dem. Jaja, kanskje vi når taket en dag...


For litt siden fikk jeg en hyggelig award fra søte Miriam med den fine bloggen Miriams paradis.
 Har du ikke besøkt henne enda, bør du absolutt ta turen innom. Tusen takk, Miriam!

Jeg vil sende denne awarden videre til:

Bekkibjarnoll
JA(vel)NET
Bråkmakergata
Maluba
Cosmos


Snart skal jeg vise dere flere ting vi har shoppet for bryllupsgavekortene :)
(i bakgrunnen av kulene skimtes forresten den nye brødristeren vår fra Bodum)

So long!

lørdag, mars 19, 2011

Svenskens nye assistent

Svensken har endelig fått seg en etterlengtet assistent på kjøkkenet! Kona har nemlig lite å bidra med på den fronten, men svigermoren hans visste råd og ga oss derfor en KitchenAid i bryllupsgave. Jippi! Jeg er selvfølgelig også lykkelig, siden den er superfin å se på...


I dag har han prøvekjørt den og laget pizzabunnen til verdens beste pizza:


Mmmm... Italiensk pizza med parmaskinke, pinjekjerner, oliven, ruccola, 
god olivenolje og maldonsalt.


Anbefales! 

Her skal lørdagskvelden brukes til å skru sammen IKEA-møbler. Vi får nemlig en overnattingsgjest neste helg og som nevnt tidligere er gjesterommet vårt fullt av diverse oppussingsprosjekt og annet rot. Dermed må det ryddes, sorteres og ommøbleres og de uferdige prosjektene må flytte ut i boden. Nå lurer du gjerne på når de da skal bli gjort ferdig når de flyttes ut av syne og det lurer jammen jeg på også. Holder en knapp på at ånden kommer over meg igjen når våren kommer.. 
Det skal ihvertfall bli herlig med et større skrivebord, en til bokhylle og en hylle med plass til oppbevaringsbokser og ikke minst gleder jeg meg til å se gulvet igjen! Nå er det bare å krysse fingrene for at alle skruene fra IKEA er med i pakken og at monteringen går lekende lett..

God lørdagskveld folkens!

tirsdag, mars 15, 2011

Shopping

Vi var så heldige å få mange gavekort til bryllupet og koser oss stort med shopping om dagen! Det første vi kjøpte var denne Alvar Aalto-vasen fra Iittala. Vi har tulipanvasen fra før og jeg har lenge ønsket meg denne høye varianten. Nå er den endelig i hus og gjør de vakre rosene enda vakrere.
Vi kan nok bli litt i overkant ivrige av og til, for vi (eller heter det jeg..?) klarte nemlig ikke å vente til vi var kommet oss hjem fra Svalbard en gang før vi begynte å handle. Som om vi ikke hadde nok med brudekjole, pynt, klær og andre gaver som skulle fraktes hjem, fikk denne finingen være med i håndbaggasjen. Og glad er jeg for det, selvfølgelig :)

Mer shopping følger..


søndag, mars 13, 2011

Svalbardbryllup


Her kommer litt bilder fra bryllupet på Svalbard. Det var Linus som fulgte meg opp (hotell-)gulvet og lille gullen var så flink! Jeg var litt redd for at han skulle bli redd av musikken og alle menneskene da vi kom inn, men det gikk som en drøm. Hadde litt problemer med at han tråkket meg på kjolen, men vi kom da frem :)


Det er dårlig med dagslys på Svalbard i februar, så bildene er litt uklare, men det får bare være :)

 

Nygift og glad..


 Nå skal jeg ikke bombandere dere med bryllupsbilder, så jeg gir meg her :) Det kommer nok et innlegg til med de ordentlige bryllupsbildene når vi får de fra fotografen, men så skal jeg gå tilbake til interiørbilder igjen.

Håper dere har hatt en strålende helg! Vi har forøvrig vært på storshopping (har mange gøye gavekort vi må bli kvitt!) og mer om fangsten kommer senere.

God søndagskveld!

søndag, mars 06, 2011

Nygift

Nå har det vært stille fra meg litt lenger enn planlagt, men med bryllup på Svalbard og en uke med sykdom i heimen har det ikke blitt tid til blogging.


Vi hadde en fantastisk tur til Svalbard og gift ble vi jammen også! 
Bilder fra bryllupet skal jeg vise senere, har ikke fått gått gjennom dem enda. Det ble ihvertfall et bryllup folk sendt vil glemme... Omgangssyken herjet hardt på øyen og gjestene gikk ned for telling en etter en. I løpet av bryllupskvelden hadde vi "mistet" tolv gjester, så det ble et såkalt sykt bryllup. Men vi gjorde det beste ut av det og hadde en uforglemmelig dag og de som holdt ut hadde det ihvertfall kjekt. 


Vi hadde en veldig uhøytidelig vielse hos Sysselmannen på Svalbard på fredagen med bare forlovere og min mor tilstedet. Det var jo lørdagen som skulle være "den store dagen". Da hadde vi en egen ringseremoni etterfulgt av middag og fest på kvelden. Mer om det senere, nå skal jeg nyte siste rest av helgen på sofaen.

Ha en fortsatt fin søndag!