lørdag, mars 19, 2011

Svenskens nye assistent

Svensken har endelig fått seg en etterlengtet assistent på kjøkkenet! Kona har nemlig lite å bidra med på den fronten, men svigermoren hans visste råd og ga oss derfor en KitchenAid i bryllupsgave. Jippi! Jeg er selvfølgelig også lykkelig, siden den er superfin å se på...


I dag har han prøvekjørt den og laget pizzabunnen til verdens beste pizza:


Mmmm... Italiensk pizza med parmaskinke, pinjekjerner, oliven, ruccola, 
god olivenolje og maldonsalt.


Anbefales! 

Her skal lørdagskvelden brukes til å skru sammen IKEA-møbler. Vi får nemlig en overnattingsgjest neste helg og som nevnt tidligere er gjesterommet vårt fullt av diverse oppussingsprosjekt og annet rot. Dermed må det ryddes, sorteres og ommøbleres og de uferdige prosjektene må flytte ut i boden. Nå lurer du gjerne på når de da skal bli gjort ferdig når de flyttes ut av syne og det lurer jammen jeg på også. Holder en knapp på at ånden kommer over meg igjen når våren kommer.. 
Det skal ihvertfall bli herlig med et større skrivebord, en til bokhylle og en hylle med plass til oppbevaringsbokser og ikke minst gleder jeg meg til å se gulvet igjen! Nå er det bare å krysse fingrene for at alle skruene fra IKEA er med i pakken og at monteringen går lekende lett..

God lørdagskveld folkens!

1 kommentar:

Hildemor sa...

Gralla med ny kitchen maskin, den er bare supergod:).
Pizzaen såg fantastisk ut, her var det også lørdagspizza i går:).
Lykke til med skruing:)
Klem Hilde