søndag, mars 06, 2011

Nygift

Nå har det vært stille fra meg litt lenger enn planlagt, men med bryllup på Svalbard og en uke med sykdom i heimen har det ikke blitt tid til blogging.


Vi hadde en fantastisk tur til Svalbard og gift ble vi jammen også! 
Bilder fra bryllupet skal jeg vise senere, har ikke fått gått gjennom dem enda. Det ble ihvertfall et bryllup folk sendt vil glemme... Omgangssyken herjet hardt på øyen og gjestene gikk ned for telling en etter en. I løpet av bryllupskvelden hadde vi "mistet" tolv gjester, så det ble et såkalt sykt bryllup. Men vi gjorde det beste ut av det og hadde en uforglemmelig dag og de som holdt ut hadde det ihvertfall kjekt. 


Vi hadde en veldig uhøytidelig vielse hos Sysselmannen på Svalbard på fredagen med bare forlovere og min mor tilstedet. Det var jo lørdagen som skulle være "den store dagen". Da hadde vi en egen ringseremoni etterfulgt av middag og fest på kvelden. Mer om det senere, nå skal jeg nyte siste rest av helgen på sofaen.

Ha en fortsatt fin søndag!

5 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Åhhhh, glede meg te mærr bilder!
Gratulera sååååååå masse, unge frue :o)

Miriam sa...

Gratulera så mykje med giftemål! Gledar meg til å sjå bilete :D

Klem Miriam

Hildemor sa...

Gratulerer så masse:),
gleder meg til bilder.
Klem Hilde

Hekkan Hekkel sa...

Gratulerer så mykje som nygift! :) Det høyres ut som eit originalt bryllup, og var sikkert kanonflott, sjølv om ein del gjekk ned for telling.. :)
Mvh, Kristin

bekkibjarnoll sa...

Gratulerer så mye :D