torsdag, oktober 07, 2010

Lopper i blodet

I dag MÅ jeg bare få vise dere denne herlige skuvsengen som Linus-gullet har fått på rommet sitt. Den er et loppekupp til den nette sum av 100 kr og har fått meg til å smile i flere uker nå. Da passer det jo fint at NIB sin oktoberutfordring handler om å vise frem sine beste loppefunn, dette blir altså mitt bidrag. Om den er det absolutt beste funnet jeg har gjort er jeg ikke helt sikker på, men jeg er ihvertfall strålende fornøyd med den! Letet etter den en stund, hadde jeg jo også.. Nå lurer jeg bare på om den skal forbli hvit eller skal jeg kanskje male den turkis? Hva syntes du?

7 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Sååå flott den var! Synes du skal beholde den hvit:) Det var så flotte farger på de andre tingene i rommet;)

Klem klem
ANETTE:)

Hildegunn sa...

veldig fin seng. liker så godt slike ! den var fin hvit, men sikkert fin turkis og

Minimenina sa...

Takk :) Den får ihvertfall forbli hvit en stund til..

Brigg sa...

til 100kroner?! DET kalles kupp! de er jo umulig å finne og når man finner dem er de som regel knalldyre. fiiin!

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Så fantastisk flott! Digger senga, krakken og ikke minst bilen! Sånn en har jeg tenkt på å kjøpe til barna...bare ikke blitt..

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Du har vunnet lotteriet inne hos meg. Send meg en mail med navn og adresse, så skal jeg sende premien av gårde til deg ;)

sandra sa...

Utroli koselig soverom! Herlig blogg- her fikk jeg flere ideer:)) Skal jammen meg finne ikeatrappen til storebror som har må ha babyseng til vi kommer i hus! Tv benken var fantastisk!!!