lørdag, oktober 30, 2010

Brokk og bursdag

Det har vært stille på bloggen en stund nå, men ikke fordi jeg ikke har hatt noe å melde! Neida, det er datamaskinen min som streiker og da er det så utrolig tiltak å få blogget fra svensken sin maskin, men nå må jeg bare :) Bildene blir derfor uredigert, men dere er jo ikke akkurat bortskjemt med høykvalitetsbilder fra meg i utgangspunktet, så de går vel fint..
Endelig melk å få på oppvåkningen etter operasjonen

Linus har jo vært over gjennomsnittet plaget av lyskebrokk og har nå blitt operert for 3.gang. Det var den første operasjonen som var mislykket og denne gangen var det endetarmen som var på avveie.. Vi fikk heldigvis operasjon relativt rask etter at vi oppdaget det og det er jeg jammen glad for. Det er jo ikke farlig så lenge brokket lett kan presses tilbake, men også denne gangen måtte vi en tur på barneklinikken fordi vi ikke fikk det inn. Det er urolig frustrerende og man får liksom ikke forklart en ett-åring at om han bare slutter å gråte, så skal vi nok få brokket inn og da gjør det ikke vondt lenger... Blir som en ond sirkel det der, for jo mer han gråter, jo mer kommer brokket ut og jo vonderer gjør det vel. Men nok klaging for i dag, gullet er operert og alle er glad igjen :)

Jeg har laget bursdagsvimpel av farget papir

Noe som var myyye kjekkere var bursdagsfeiring. Og det ble det du! 3 dager til endes ble han feiret, selv om han nok ikke skjønte hva som foregikk. Så lenge han fikk bolle og gelé, så var han fornøyd samme hva det var vi feiret. Tenk at lille gutten vår har blitt 1 år allerede! Tiden flyr!


Gyngeelgen fikk han i bursdagsgave og den var kjempegøy! Og kort med lyd i er fortsatt en hit (spesielt om det spiller macarena (høyt!)....) Mange andre superfine gaver fikk han også, heldiggrisen!

Og nå er det snar jul og på'an igjen! Alle hjerter gleder seg :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei:)
Fint å få ideer til gaver og små barn!
Men jeg lurer også på hvor du har kjøpt den lange tv benken din? Den så veldig kjekk ut altså:)