mandag, november 15, 2010

Vårt nye husdyr

Jeg har visst hatt en god porsjon flaks i det siste, for nå har jeg jammen vunnet en give away igjen! Den supre bloggen Cosmos loddet ut dette skjønne kjøkkenhåndkle (som jeg har ønsket meg til både jul og bursdag) fra byNord og jeg er evig takknemlig for å bli trukket ut! Bildet er så som så (tatt i mørket nå i kveld fordi jeg ikke klarte å vente, hihi..), men det tar seg bra ut, altså..  Jeg tror nok det kommer til å trives godt her på kjøkkenet hos oss :)

torsdag, november 11, 2010

I matte messingen


Det går hardt utover messingen om dagen! Jeg liker nemlig ganske godt formen på mange messinglysestaker, men selve messingen kan jeg styre min begeistring for. Da er det jo flott at man bare kan spraye dem, hihi. Klok av skade tok jeg meg tid til å prime (heter det det?!) denne gangen for at lakken ikke skal flasse av når man fjernet stivnet stearin. Planen var at jeg etter primingen skulle spraye dem svart, men jeg syntes fargen på primeren var så matt og fin at de skal få være sånn en stund ihvertfall.

Så få vi se hvor mye de tåler da...

tirsdag, november 09, 2010

Jeg vant, jeg vant!


Heldige meg har vunnet et blogglotteri for første gang! 

På den superfine bloggen Fargebarn ble det loddet ut dette artige oppbevaringskruset fra menu og jeg ble vant! Jippi! I dag kom det i posten og jeg gleder meg til å ta det i bruk. 

Tuuusen takk :)

Helgens fangst

Det var en hektisk start på lørdagens loppemarkedbesøk, vi møtte nemlig opp tidlig for å få med oss eventuelle godbiter i møbelavdelingen, men da vi kom inn viste det seg at vi hadde stått i feil kø (nips istedetfor møbler)


Vi fikk røsket med oss to "rømme-hjemmefra"-kofferter og hastet videre til møbelavdelingen. Denne saumfarte vi relativt raskt og med en krakk og et speil under armen bar det videre til lampeavdelingen. Det var da det skjedde (tror kanskje hjertet mitt hoppet over et slag da jeg så den), midt blandt 80-tallets messinglamper lå denne skjønnheten av en barnelampe å ropte på meg; 
Du, damen, jeg vil være med deg hjem!


 
Og gjett om den fikk! Loppemannen skulle kun ha 10 kr for den..10 kr! Er det mulig?


Denne kurven til å ha garn i fikk også bli med hjem. 

Speilet skal males og bli til en krittavle, mens krakken skal trekkes om og gis bort til en liten jente. Bildene sparer jeg til de er ferdig forvandlet :)

Håper dere har det fint der ute, her er det snø og det kan jeg like!

mandag, november 08, 2010

S T U E N


Her kommer det som skulle vært mitt bidrag til NIB sin novemberutfordring, men pga dårlig tid og lite lys så nådde jeg det ikke.. Men bildene kan jo vises likevel :)


Bourgie-lampen fra Kartell er jeg fortsatt en favoritt og den søte lyslykten laget nevøen min på fjorårets juleverksted.


Blomsterputen har jeg nettopp kjøpt på den søte nettbutikken Lobelia. 

Helgen hos oss har gått med til loppemarked, lunsjbesøk, overnattingsbesøk av fetteren til Linus, aking, bading og kos. Gjorde noen gode kupp på loppis denne helgen også, dere skal få se en dag det er godt fotograferingslys :)
 

tirsdag, november 02, 2010

Hviit ønskeliste

Har du vært innom den fantastiske nettbutikken hviit.no og den herlige bloggen deres? De har så utrolig mye fint, se bare her:


Dette er min ønskeliste derfra og om jeg er skikkelig heldig kan kanskje en av disse godbitene bli mine. De har nemlig en konkurranse gående der man skal poste ønskelisten sin og så trekker de en vinner som får en av ønskene sine oppfylt! 

Her er det bare å krysse fingrene og håpe at julenissen leser bloggen min om jeg ikke vinner :)

mandag, november 01, 2010

BabykunstFor noen uker siden var det FN-uke i barnehagen hvor de malte bilder og lagde kaker som ble solgt og auksjonert bort til oss foreldre. Inntekene ble gitt til barneklinikken og dette er Linus sitt bidrag. Syntes det er fin-fint jeg :)