mandag, august 30, 2010

Loppekasse og Virkverket

Tidligere i år fant jeg denne settekassen på loppis. Syntes den minnet litt om en moske i et eksotisk land, så den fikk være med hjem.


 Nå har den fått seg noen strøk med maling og er klar for nye eventyr. Den har ikke kommet opp på veggen enda, for jeg venter på noen møbler til gutterommet (som jeg forøvrig har ventet på siden slutten av mars..) som må på plass først. Men fint skal det nok bli på rommet til lille gullet.

De to heklede bilene er laget etter oppskrift fra Virkverket. Om du vil prøve deg finner du oppskrift her. Bloggen er uansett verdt et besøk for den hekleglade! Hun gir i disse dager ut en heklebok som ser helt fanastisk ut og i den anledning arrangerer hun også blogglotteri.

Se den søte hunden nede til høyre, en sånn en vil jeg prøve meg på! Her er det bare å krysse fingrene :)

mandag, august 23, 2010

Drømmer om...

...å pusse opp soverommet vårt. Det ble pusset opp da vi flyttet inn her for to år siden, men jeg liker rett og slett ikke stilen lenger. Vi har en sjokoladefarget vegg mens resten av rommet er caffe latte og det funket fint i begynnelsen og vi fikk litt "hotell-feeling" av den myke behagelige stilen. Men nå er det nok, stramme rene linjer må nok gjøre inntog her også og jeg ser for meg  noe slikt:

I dag har vi en malm-seng fra IKEA med tilhørende nattbord, denne har jeg tenkt å bytte ut med en rammemadrass med hjul eller lave ben. Gleder meg til å komme i gang!

Resten av uken skal jeg være i Oslo på kurs og jeg har et lite håp om at det skal bli tid til en liten shoppingrunde også :)

Ha en fin uke!

søndag, august 22, 2010

Verdens beste KarlssonVi har feriert i Norge denne sommeren, nærmere bestemt Tromsø og Svalbard. Jeg elsker Tromsø, nesten så mye at jeg kunne tenke meg å bo der (til tross for at min far beskriver det som en by med 10 måneder vinter og to måneder dårlig skiføre...). Vi var visstnok veldig heldig og fikk oppleve noen av de fineste sommerdagene de hadde hatt i år og det var ærlig talt ikke mye å skryte av. Men vakkert, der er det! Og hyggelige mennesker finnes det mange av :)

 
Turen til Svalbard var en planleggingstur i forbindelse med bryllupet i februar. Vi fikk prøvesmakt menyen, forhørt oss om fotograf og musikere, sjekket ut lokalene (som vi har sett tusen ganger før, men likevel ikke husket helt...), ordnet barnevakt og sett litt på mulige steder å ta bryllupsbildene. I forbindelse med dette var vi innom Galleri Svalbard, som i tillegg til en vedig fin utstilling (bl.a. Kåre Tveter samlingen) selger artige småting. Der gjorde jeg et kupp på denne Karlsson klokken som foreløpig henger på murveggen i stuen, mens jeg funderer litt på om dette er den endelige plassen eller om vi skal ha noen dekorative bokstaver der istedet. At Karlsson er mitt fremtidige etternavn hører jo også med til historien :)

Håper dere har en fin kveld!