lørdag, juli 17, 2010

Footprints


I dag har vi vært på besøk hos lille Iselin for å forevige føttene til de to små gullungene. De syntes vel ikke at det var så veldig stas å bli malt under bena for så å tråkke på et papir, så her var det ikke mye tid til eksperimentering... Vi brukte kroppsmaling fra panduro og den tørker på rekordtid, så det gjaldt å være rask på labben (kanskje jeg kan få jobb i Se og Hør for mine gode ordspill...) Fire fotavtrykk ble det av Linusføttene og to av dem var ihvertfall brukenes. 

Et godt tips om du ønsker å gjøre det samme er nok å være litt tidligere ute enn vi var (Linus er snart 9 mnd), for det var neimen ikke mye tålmodighet å oppdrive fra den kanten :)fredag, juli 16, 2010

My muji :)


Endelig har jeg fått denne lille søte cd-spileren i hus! Jeg tok uvanlig lang tid for meg å være.. Jeg har gått å sett og tenkt på den lenge og når jeg endelig bestemte meg for å kjøpe den hadde Åhlens i Bergen sluttet å føre Muji. Kriiiiiiiiiise! Men med hjelp fra Merete i nord fikk jeg sikret meg denne lille smukkasen likevel :) Jeg syntes den har overraskende bra lyd (når sant skal sies er jeg ikke veldig opptatt av lyd, så det er mulig noen er veldig uenig med meg her...) og det beste av alt er at den blir som et lite bilde på veggen som endrer uttrykk etter hvilken cd man hører på. Mistenker meg selv for at det fra nå av blir kjøpt cd'er etter designet på skiven. Du tenker kanskje at det er litt gammeldags å kjøpe en cd-spiller i disse pm3-tider, men det bryr jeg meg ikke om (hihi), for den er så fiiiiiin! Snoren er forøvrig play/stop knappen.

God helg folkens og takk for at du stakk innom!

søndag, juli 04, 2010

Et lite tips til slitne stikkontakter...

Stikkontakter er vel ikke det fineste som finnes, men her hos minimenina har de lenge vært unødvendig stygg! At det var en elektriker som bodde her de 22 årene før vi flyttet inn er det lite som vitner om og jeg kan med hånden på hjertet garantere at han aldri har byttet ut stikkontaktene. Det vil si at de har hatt gode 24 år på seg til å gulne skikkelig, og det har de jaggu gjort også! Nå måtte noe gjøres og som dere sikkert vet kan det bli en dyr affære å bytte ut alle husets stikkontakter og lysbrytere. Derfor har vi heller valgt "the easy way out"- spraymaling! Jeg bare ELSKER spraymaling. Det er helt genialt og kan brukes på nesten alt :)

Her er altså utgangspunktet. Gule, gamle lysbrytere... Men hvite vegger, hvitt gulv og hvitt tak nærmest skriker de mot deg når du kommer inn.

Her ligger de og venter i spenning...

Ser du forskjell?
De fleste ble sprayet hvit, men den tapetserte veggen på kjøkkenet skal få sølvfargete stikkontakter.

Sånn ble de etter to strøk med sølvfarget spray (litt dårlig kvalitet på bildene, men dere skjønner sikkert tegningen...)

God spraying!