mandag, mai 29, 2006

Båttur til Barentsburg

På lørdag var Kristine, Anja og jeg på båttur med MS Langøysund til Barentsburg. Var litt dårlig vær, men likevel en helt super tur! Vi så både sel, storkobbe, hvithval (kvitfæsk om du vil...) og en hel del fugler. Var grilling ombord på båten og omvisning i Barentsburg av en russisk dame med et MEGET innøvd manus.. "Well, let's continue... " Var om å gjøre å ikkje stille noen spørsmål, for hun kunne tydeligvis ikkje engelsk.


Ble litt mobbet for at eg hadde med meg hekletøyet mitt på tur, men jammen fikk eg heklet ferdig pannebåndet til Kristine på vei tilbake når det regnet og sluddet og salongen inne var en mye triveligere plass enn på dekk:)


På kvelden ble det hele Longyearbyen rundt med pub'en, KB og Huset... Fikk prøve meg som DJ på Huset, vet ikkje om d egentlig var noen suksess, men.. Søndagen var d NM i fyllasyke, kokkefest og Kristine sin bursdag. Greit at livet er Svalbard, men oj for et hardt liv d e av og til :p

torsdag, mai 25, 2006

Heisann!


Eg tenkte at dette kanskje var en fin måte å holde folk oppdatert, siden eg e blitt så grådig dårlig på å skrive mail... Eg bor fortsatt på Svalbard, men har fått meg ny jobb. Den 1.juni slutter eg i pub'en og begynner på booking i Spitsbergen Travel istedet. Passer jo litt bedre til min fantastiske utdannelse:) Det er sesongarbeid d og, så planen min er å dra ut å reise i mørketiden og så komme opp igjen hit til neste sesong! Drømmen e Sør-Amerika, (ihvertfall Brasil, Cuba og Argentina) men håper eg klarer å spare nok penger til å være borte litt lenger og få me meg litt mer..

Ellers er det lite som skjer her for tiden. Snøen er nesten helt borte her inne i Longyearbyen og snøscooteren er parkert for året.. Litt kjipt, men no setter sommersesongen med båtturer og fjellturer i gang, og d blir sikkert moro d også!